Categories
Blog

Den evige jagt om parkeringspladserne

Oplever I tit på jeres parkeringsplads at der i visse perioder er stor rift om pladserne, men at denne trængsel skyldes at mange uvedkommende personer i mangel på bedre optager jeres parkeringspladser? Det kan virke utrolig frustrerende og være meget generende hele tiden at skulle kæmpe om parkeringspladserne, når nu disse pladser tilhører dig og dine naboer – her er det måske et parkeringsselskab, I skal kontakte.

Vil du have parkeringsvagten som ven?

En måde hvorpå et sådant problem kan løses er at få lavet sig en aftale med et parkeringsselskab. Normalt set bryder man sig ikke om at have parkeringsvagter rendende. Men når det er dig der kæmper med at dine p pladser bliver taget af andre, som ikke har ret til dem, så er parkeringsvagterne fra et parkeringsselskab faktisk dine venner og ikke dine fjender. Ved at have en aftale med dem, slipper du for unødvendige problemer med at være på jagt efter en parkeringsplads og ende med bare at skulle smide din bil et eller andet sted. Dermed undgår du måske selv at få problemer med p vagterne andre steder.

Få den aftale der passer jer bedst

Når man vælger at få lavet sådanne aftaler, kan man tale med dem om hvornår I særligt oplever trængsel på parkeringspladsen. Dette vil medføre at de servicemindede parkeringsvagterne på den bedste måde kan tilrettelægge at de målretter hvornår de skal gennemgå bilerne på jeres parkeringsplads.

Hvis I ikke oplever at det er på særlig udvalgte tidspunkter i løbet af dagen at I har problemer, så kan man også sagtens få en aftale med 24 timers kontrol. På den måde vil vagterne kunne komme og tjekke på forskellige tidspunkter. Så I får den bedst mulige dækning.

Forhåbentlig vil de ubudne gæster hurtigt opdage, at de ikke længere skal bruge jeres parkeringsplads, og I vil kunne have den for jer selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *