Træt af alger? Prøv algerens

Du har sikkert lagt mærke til dem mange steder, algerne. Alger er en naturlig del af vores miljø. Ikke desto mindre, så ser de ikke særligt indbydende ud. Alger er ofte kendetegnet ved grønne eller mørke plamager, der ikke lige er til at vaske væk. De ses ofte på fliser, facader, skilte og tage. Der er dog råd at hente, hvis du gerne vil dem til livs – og så er det ikke så dyrt endda.

Få frisket facaden eller fliserne op til den oprindelige farve med algerens

Uanset hvor flot en græsplæne du har, hvor pæne bede du har, hvor pænt et stakit du har, så vil førstehåndsindtrykket af din bolig dale drastisk, hvis fliserne, der går op til boligen, ser beskidte, gamle og sørgelige ud. Mange vil være tilbøjelige til at tænke, at fliserne skal skiftes ud. For det første, så er det et ret så stort projekt at rive hele indkørslen eller terrassen op, plane ud og anlægge nye fliser. For det andet, så koster det kassen. Her kan du i stedet nøjes med at bestille en gang algerens.

Hvis du hyrer et professionelt firma til at udføre algerens, så vil dine fliser, facade, eller hvad det nu kunne være, der er angrebet af alger, komme til at fremstå som nye igen. Hvis der er skader i fliserne eller det materiale, som behandles, så vil det skaden selvfølgelig stadig være der efter endt behandling, men selve overfladen vil få dens oprindelige, lyse farve.

Miljøbevidst algerens

Det lyder måske som om, at det er nogle hårde, kemiske materialer, der anvendes, men vælger du et firma såsom Glad Rens, så vælger du også et firma, der går ind for at skåne miljøet og ikke udlede en masse unødvendige kemikalier i vores grundvand. Med algerens får du altså en flot overflade, der fremstår som ny, og samtidig sparer du en masse penge på eksempelvis at skulle anlægge nye fliser. Du kan eventuelt oprette et abonnement, så algerne bliver holdt nede fra start.

Leave a Reply